Falsk bearnaisesås

Ingredienser

2 dl crème fraiche
1-2 tsk vitvinsvinäger
2 msk Kockens dragon
1 msk Kockens lökpulver
2 äggulor
100 g färskost
Kockens paprikapulver/cayennepeppar
salt

Instruktioner

Ha upp crème fraiche, vinäger, dragon och lökpulver i en kastrull. Låt koka upp under omrörning. Tag av kastrullen från värmen och vispa i äggulorna. Ställ tillbaka kastrullen på värmen och fortsätt vispa tills såsen tjocknar. Rör i färskosten. Smaka av med lite paprika/cayennepeppar och salt. Låt svalna och servera.

Ett perfekt recept att spara till sommarens alla goda middagar!

Recept av

@linneasskafferi

Linnea Seidel

Älskare av den enkla vardagsmaten, som jag gärna delar med mig av!

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?