Foto: Olof Abrahamsson. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Yoghurt med superkryddad granola

Ingredienser

ca 4 portioner

250 g kvarg eller turkisk/grekisk/rysk yoghurt

ca 1 dl blåbärssylt, gärna hemkokt

125 g blåbär

4-6 msk Kockens granola

Instruktioner

  1. Blanda försiktigt samman kvarg/yoghurt med blåbärssylt. Lägg i små portionsglas, fyll på med blåbär och toppa med granola.
  2. Serveras gärna nygjorda så granolan behåller sin knaprighet.

Tips! Kan varieras med alla sorters bär och sylt

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!