Här finns våra produkter

Kryddor

Upptäck vårt omfattande sortiment av Kockens Kryddor på flera välkända livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Du hittar ett brett sortiment av våra kryddor på Willys, Willys Hemma, Coop och ÖoB. Vår serie av ekologiska kryddor finns även på Citygross.

Utöver dessa butiker hittar du även våra kryddor i utvalda butiker hos Lidl, Netto, Ö&B och Ica. För dig som handlar dina matvaror online så hittar du Kockens kryddor på Mathem.se

Vi är stolta över våra kryddor och ser fram emot att vara en del av din matlagning och upplevelser i köket!

Lailas Mjölmix

Lailas Mjölmix (blå förpackning): ICA, Coop, Willys och Citygross
Lailas Mjölmix (gul förpackning): ICA, Coop och Citygross

Potatismjöl

Potatismjöl är ett mångsidigt mjöl som extraheras från potatis och används på olika sätt i matlagning och bakning. Det används på många sätt i köket, både för att ge konsistens och för att binda såser och soppor, samt för att göra bakverk mjuka och luftiga. Med sin allsidiga förmåga är potatismjöl en oumbärlig ingrediens i köket.

Du hittar vårt sortiment av både konventionell potatismjöl och ekologiskt potatismjöl i utvalda butiker hos Coop, Citygross, Hemköp och Ica.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Kontakta oss!