Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Tomat- & rödlökssallad

Ingredienser

4-5 port. (tillbehör)

ca 500 g väl mogna tomater
1 tunt skivad rödlök

Dressing
2 msk valfri olja
2 msk vit eller röd balsamvinäger
½-1 tsk Kockens persillade
ett par nypor flingsalt

Instruktioner

1. Skiva tomaterna. Strö tunt skivad rödlök över. Blanda samman dressingen och häll den över.

Tips!
Ta med dressingen i en burk och häll över strax innan servering om du ska ut på picknick.
Toppa gärna med hackad persilja.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!