Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Kryddigt knaperstekt fläsk

Ingredienser

4 port.

ca 500 färskt randigt fläsk, i skivor

2-3 msk Kockens grillkrydda Original

1 tsk Kockens pepparmix

2 tsk Kockens paprikapulver

Tips! 1-2 krm stött Kockens kummin ger god smak

Instruktioner

1. Blanda samman kryddorna. Gnid in fläsket med kryddblandningen och låt det ligga och bli lättrimmat i rumstemperatur, ca 30 minuter.

2. Grilla fläsket i ett par minuter på varje sida tills det har blivit knaprigt.

3. Serveras med valfritt tillbehör.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?