Edamame med Gochugaru Chili Flakes

Ingredienser

250g edamame bönor

1/2 msk sesamolja

1 tesked Gochugaru Chili Flakes

I nypa flingsalt

Citronzest efter smak

Instruktioner

  1. Hetta upp en panna och slå i sesamoljan och låt den blir varm.
  2. Lägg i edamamebönorna och slunga runt i ca 1 minut.
  3. Slå på 1/2 dl vatten och på med lock så bönorna får ångas i 2-3 minuter. Häll därefter av eventuell överflödig vätska.
  4. Krydda direkt i pannan med Gochugaru Chili Flakes, flingsalt och citronzest  –  slunga runt.
  5. Serveras direkt medans bönorna fortfarande är varma.

Tips!
Perfekt som snacks, tillbehör eller fräsch förrätt.

Produkter i receptet

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!