Snittar med brynt örtsmör och matjesill

Ingredienser

8 stycken

150 g smör

½ tsk Kockens basilika

½ tsk Kockens timjan

4 skivor kavring

4 kokta kalla potatisar

1 burk matjesill

1 rödlök

4 rädisor

Hackad färsk gräslök

Instruktioner

  1. Bryn hälften av smöret, när smöret fått en gyllen färg, tillsätt örterna och dra kastrullen åt sidan och låt svalna något.
  2. Vispa samman nästan allt av det brynta smöret med resterande smör.
  3. Skär kavringen i mindre portionsbitar, stek på båda sidor i lite av det brynta örtsmöret.
  4. Skiva potatis och bygg upp snitten med potatis, rödlök, rädisor och matjesill.
  5. Toppa med det vispade brynta örtsmöret och finhackad gräslök.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!