Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Hemmagjord snaps

Ingredienser

37 cl Brännvin Special

1 tsk honung

¾ tsk Kockens hel kummin

½ tsk Kockens dillfrön

tunt hyvlat citronskal från 1 liten citron

Instruktioner

1. Tillsätt honungen i spriten och rör tills den lösts upp. Tillsätt resterande kryddor. Hyvla tunna skivor från citronen utan det vita och tillsätt. Det ger besk smak.

2. Förvara allt i en burk och låt stå i rumstemperatur i minst två dygn. Sila och häll upp på flaska.

3. Serveras kyld.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!