Löjromspizza med dill och citronpeppar crème

Ingredienser

8 bitar

1 rulle färdig pizzadeg

100 g riven Västerbottenost

4 kokta kalla färskpotatisar

2 dl crème fraiche

1 tsk Kockens citronpeppar

1 tsk Kockens dill

50 g löjrom

4 rädisor

½ finhackad lök

2 msk hackad gräslök

Färsk dill

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 230 grader, rulla ut pizzadegen på bakplåtspapper och fördela osten över pizzan.
  2. Baka i övre delen av ugnen i 10-15 minuter tills den fått fin färg. Ta ut och låt svalna något.
  3. Blanda crème fraiche med citronpeppar och dill.
  4. Toppa pizzan med skivad potatis, löjrom, rödlök, gräslök, rädisor citronpeppar crème och dill.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?