Smördegspizza med päron och örter

Söt, salt och härligt kryddig smördegspizza!
Aldrig gjort smördegspizza tidigare? Då är det på tiden! Gör som @thenordickitchen och toppa denna frasiga skönhet med päron och örter från Kockens kryddor.

Ingredienser

I rulle kyld smördeg
Växtbaserad dryck tex oatly
2-3 dl cashewnötter
Kockens örter exempelvis rosmarin, timjan, dragon och vitlökspulver.
1 Päron
Valnötter

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader
Lägg ut en smördegsplatta & pensla med växtbaserad dryck
Toppa med ett lager örtkräm (mixa 2-3 dl blötlagda cashewnötter med valfria örter från Kockens, t.ex rosmarin, timjan & dragon + vitlökspulver)
Lägg på skivat päron
Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills pizzan fått färg och kanterna har puffat upp.
Servera gärna med mer cashewkräm och valnötter.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?