Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.

Lailas glutenfria fröknäckebröd

Ingredienser

2 plåtar

2 ½ dl Lailas blå eller Lailas gul Mjölmix
1 dl solrosfrön
1 dl Kockens vita sesamfrön
1 dl pumpafrön
2 ½ dl kokande vatten
½ dl rapsolja
flingsalt till garnering

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienserna tillsammans med 2 ½ dl kokande vatten.
  2. Kavla ut tunt mellan två bakplåtspapper.
  3. Markera längder eller rutor med kniv eller sporre. Strö över flingsalt.
  4. Grädda i 150 ˚C i 55 minuter. Byt plats på plåtarna efter halva tiden.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?