Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Grov senap med kapris

Ingredienser

2 dl Kockens kapris i lag

1 dl gula russin

1 dl kaprisspad

1 dl vatten

1 dl rapsolja

2 msk dijonsenap

2 msk apotekets senap eller annan grov senap

1 msk Kockens bruna senapsfrö

1 msk Kockens gula senapsfrö

 

Instruktioner

Blanda kaprisspadet med vattnet, koka kapris och russin mjukt i 5 minuter. Tillsätt senapsfröna under sista minuten. Tillsätt dijonsenap och den grova senapen, mixa sedan till en slät senap.

Häll i välrengjorda glasburkar. Senapen håller cirka två veckor i kylen.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!