Camilla Hamid

Jag heter Camilla och är en 29-årig receptkreatör, kokboksförfattare, TV-kock, hemkunskapslärare och tvåbarnsmamma. Genom bloggen ”My kitchen stories” har jag levererat smaskiga recept sedan 2015 och sedan dess blivit flerfaldigt prisbelönad både för bloggen och min instagram @camillahamid i Matbloggspriset, Influencerpriset och Allt om mats ”Årets matinstagrammare” men baka, det har jag gjort så länge jag kan minnas. Ska det fikas så ska det fikas ordentligt!

Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips. Jag älskar att hänga i köket helt enkelt och genom bloggen får ni en liten inblick i vad jag hittar på där.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Kontakta oss!