200 g kavring
75 g smör
4 gelatinblad
300 g kallrökt lax
2 msk hackad gräslök
½ finhackad rödlök
500 g turkisk yoghurt
2 dl crème fraiche
1 citron
1 tsk Kockens citronpeppar
1 msk Kockens dill
1 burk löjrom
ev. salt
Färsk dill till dekoration
Foto: Jönsson Bilder. Recept & styling: Marianne Liljenberg.
16 bitar
200 g kavring
75 g smör
4 gelatinblad
300 g kallrökt lax
2 msk hackad gräslök
½ finhackad rödlök
500 g turkisk yoghurt
2 dl crème fraiche
1 citron
1 tsk Kockens citronpeppar
1 msk Kockens dill
1 burk löjrom
ev. salt
Färsk dill till dekoration
Denna är gjord i en form på 20×20, men det går bra med en rund form på cirka 24 cm i diameter också.