4 bananer (gärna brunprickiga)
4 dl vetemjöl
1 tsk vitvinsvinäger
0,5 dl rapsolja
1,5 dl havredryck
1,5 dl brunt farinsocker
1 tsk Kockens bikarbonat
0,5 tsk Kockens kanel malen Ekologisk
0,5 tsk Kockens kardemumma malen, Ekologisk
0,5 tsk salt
4 bananer (gärna brunprickiga)
4 dl vetemjöl
1 tsk vitvinsvinäger
0,5 dl rapsolja
1,5 dl havredryck
1,5 dl brunt farinsocker
1 tsk Kockens bikarbonat
0,5 tsk Kockens kanel malen Ekologisk
0,5 tsk Kockens kardemumma malen, Ekologisk
0,5 tsk salt
Vet du inte vad du ska göra med de där bananerna som blivit bruna? Här är ett enkelt recept på ett saftigt och härligt kardemummadoftande bananbröd.