Maggie Bergius

Sommaren 2017 började jag att äta helt växtbaserat. Jag började dokumentera min nya matlagning genom att skriva ned recepten och fotografera maten. Bloggen och Instagramkontot ”Maggies skafferi” föddes, liksom idén att ge ut en kok. Tillsammans med min man, Andreas, som arbetat som fotograf började vi sätta ihop materialet till det som nu blivit kokboken: ”Maggies Skafferi- Vegansk mat för hela familjen.”

I december 2019 kom ytterligare en kokbok ut.

Coffeetableboken ”Från blogg till bord” där jag medverkar med mina bakrecept.

Min passion är att laga mat! Mat som är helt växtbaserad, lättlagad och framförallt GOD!

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.