Dubbla pepparkakor med fyllning

Ingredienser

15-20 stycken

30 pepparkakor
2 dl smetana eller crème fraiche 34 %
ca 1 msk florsocker
1-2 tsk limesaft
½-1 tsk Kockens pepparkakskrydda
lingon

Vill du göra egna pepparkakor hittar du recept här

Instruktioner

  1. Lägg ut hälften av pepparkakorna på en bricka eller plåt.
  2.  Vispa smetana eller crème fraiche (crème fraiche får vispas längre för att bli tjock) till en tjock kräm tillsammans med florsocker. Smaka av med limesaft och pepparkakskrydda.
  3.  Häll krämen i en sprits och spritsa på pepparkakorna. Lägg på resterande pepparkakor till dubbla och tryck samman lätt och garnera med frysta lingon.
  4.  Lägg dem i en lufttät burk och frys till serveringstillfället. Ta upp dem en kort stund innan servering.

Produkter i receptet

Betyg

Vad tyckte du om receptet?

Kontakta oss!