Glutenfritt bananbröd

Ingredienser

15 små

3 dl mosade bananer

1 dl vatten

2 dl glutenfria havregryn

3 dl Lailas blå Mjölmix

3 tsk bakpulver

2 msk solroskärnor

1 tsk Kockens kanel malen

Instruktioner

  1. Blanda de blöta ingredienserna för sig och de torra för sig och kombinera sedan de båda.
  2. Klicka upp smeten på ett smort bakplåtspapper och toppa med valfria frön.
  3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15­–20 minuter.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?