Glutenfri påskkladdkaka

Ingredienser

10 stycken små

Kladdkaka

125 g veganskt smör

1 dl vegansk grädde

2 dl sötning i ströform

2 dl Lailas blå Mjölmix

0,5 dl kakao

Mandelmassa

1 dl mandelmjöl

1 msk fibersirap

0,5-1 msk vatten

Instruktioner

Kladdkaka

  1. Smält samman smöret med grädde och sötningen så allt löser sig.
  2. Sikta i mjölmixen och kakaon och vispa noga.
  3. Fördela smeten i formar och grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 8-10 minuter

Marsipan

  1. Mixa samman ingredienserna till marsipanen och forma valfri dekorationer att placera på kladdkakorna.

Produkter i receptet

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?