Nyheter

Kockens förnyar Piffi

NYHET – Miso Umami och Sichuan Umami utvecklade av Filip Poon

Matlagningsintresset bland yngre är stort men samtidigt visar undersökningar att kryddhyllan är dålig på att inspirera unga. Detta vill Kockens ändra genom ett omtag av klassikern Piffi. Två nya spännande smaker lanseras och hela sortimentet får ny modern design.

Lanseringen rullar ut i butik vecka 7 och kommer stöttas av Filip Poon.

”Är så galet stolt över att jag tillsammans med Kockens kryddor tagit fram vad jag tycker är två måsten i ditt kryddskåp där hemma. Piffi Miso Umami är en läcker allroundkrydda som funkar till det mesta! Soppor, grytor, buljonger och även i chipsdippen eller till salladsdressingen. Och Piffi Sichuan Umami! Den här läckerheten passar till dumplingsfyllning, som rubb till anka, kyckling, lamm och kött men även till mustiga grytor, tofu och buljonger. Det var så kul att besöka Kockens huvudkontor och se produktionen, träffa alla härliga personer och se hur allting funkar!” säger Filip Poon.

  • Kockens Piffi Miso Umami: En läcker allroundkrydda som förhöjer smaken i allt från kyckling och fisk till knäckemackor, pasta, nudelrätter och köttfärssås.
  • Kockens Piffi Sichuan Umami: En mustig kryddblandning med inspiration från det kinesiska köket, perfekt för färsbiffar, grytor och asiatiska rätter. Påminner om Five Spice med den lite kittlande känslan av Sichuan.
  • Kockens Piffi Allkrydda Original: Samma goda smak som sedan 1950, nu med en moderniserad design.

Till produkterna

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.